dijous, 5 de maig del 2011

A punt de començar la campanya electoral.

Queden quant escric aquestes ratlles menys de 23 hores per l'inici de la campanya electoral per les eleccions municipals de dia 22 de maig.
Tota elecció és important però la dels ajuntaments crec que ho és més. És el govern i institució més propera i amb la que els ciutadans poden interaccionar més. Sempre dic que el bo de la política local és la proximitat.Pots comentar coses del poble, escoltar suggeriments, queixes, propostes dels teus convilatans i convilatanes. Malgrat també és la política que més et pot angoixar al ser conscient de totes les mancances que hi ha i que no pots arribar a tot arreu.
La campanya comença d'aquí poc. Espero que sigui una campanya constructiva. Una campanya de fer propostes per convèncer i no per destruir i vèncer a l'adversari. CiU la farem en positiu, fent propostes des de la feina feta, des dels fonaments creats per anar més enllà per donar un nou impuls al nostre poble.

Doncs a partir de demà començaré a fer escrits ja molt centrats en la política local, en les propostes i també(espero que no gaire) donant alguna replica.