divendres, 20 de maig del 2011

Només pel camí ja haurà valgut la pena. I diumenge 22 a votar.

Només pel caí ja haurà valgut la pena. Aquestes van ser unes paraules que el President Mas va dir en el miting final de la campanya per les eleccions a la Generalitat i crec que són molt sàbies i molt reals.

Ara mateix s'acaba la campanya electoral i d'aquí 44 hores els colegis electorals tancaran portes i d'aquí unes 45 hores els resultats ja es començaran a perfilar. Poden ser bons, dolents, mig mig. Penso que hem fet bona feina aquests 8 anys com a socis de govern. De manera responsble i amb lleialtat. Pel bé d'Arenys de Munt i treballant per millorar cada dia i per reparar o evitar els errrors que inevitablement es produeixen quant un governa i decideix.

De la campanya també n'estic content. Una campanya amb positiu "Pensem en Positiu". Senes atacs als adversaris com ja deia en l'anterior post.
Ara toca esperar el que el poble decideixi però tornant a la frase inicial Només pel camí ja haurà valgut la pena l'esforç. Molt d'esforç des de ja fa molts mesos, un any diria jo, treballant i pensant les noves propostes per Arenys de Munt. Per donar un nou impuls a Arenys de Munt. Sobre la feina feta, en general sobre la bona feint, hem construit unes propostes per anar a més. Per millorar. Pensar en positiu vol dir també saber que les coses es poden fer millor.
Propostes fetes amb seny i sentit comú que és el que ens caracteritza com a partit. Però amb il·lusió i ambició.
Només pel camí ja haurà valgut la pena per l'equip de gent de CiU. He après molt amb ells. Amb els que ara m'acompayen a la llista i els que pasen a segon terme però segueixen lluitant per Arenys de Munt i per Catalunya des de CiU. Les vivències amb ells ja són una gran exeperiència. Hem crescut tots personalment i sabem molt més que volem per Arenys de Munt. I això ja no ens ho treu ningú.

Només pel camí ja haura valgut la pena per tot això i per haver pogut optar a demanar-vos la vostra confiança. Esperem tenir-li i esperem respodre a les vostres esperances. Per tant us demano que voteu CiU

Gràcies, esperem que la gent voti i esperem els resultats.