dijous, 1 de setembre del 2011

1 de setembre

Després d'un temps de tenir el Bloc en "hibernació" malgrat arribar l'estiu penso que el dia 1 de setembre és un bon moment per recomençar de nou.
El meu últim post era abans de les eleccions del 22 de maig i el titulava "Només el camí haurà valgut la pena". Segueixo pensant el mateix. El camí ha valgut la pena. No hem arribat a on volíem arribar però tampoc hem tingut un mal resultat. Ha faltat poc, poc més de 100 vots, per un resultat que ens posés a primera posició però els electors ens van tornar a posar en un espai frontissa per configurar govern, malgrat hi havia altres alternatives que vam valorar com per exemple quedar-nos a l'oposició.

Mica en mica aniré explicant coses dels resultats, del govern, de les meves noves responsabilitats a nivell local i sobre tot la novetat a nivell comarcal.
Ara acabaré de gaudir de la setmaneta de vacances, aquest any per les circumpstàncies només una setmaneta sí però crec que suficient per seguir treballant per Arenys de Munt, pel Maresme i per Catalunya.

Bona tarda i ens seguim trobant.