dimarts, 13 de setembre del 2011

11 de setembre. Orgullós del meu equip, d'Abans i d'Ara



El diumenge 11 de setembre ens aixecàvem amb la notícia de la pintada del monument a la Independència. Acte d'intolerància, les idees s'han de combatre amb el diàleg i amb actes cívics com el que va ser la primera consulta per la independència.

Com cada any CiU vam fer la paradeta de l'11 de setembre per acostar-nos a la gent d'Arenys de Munt, explicar el que fem i per fer l'activitat solidària, que ja es un costum, en benefici dels voluntaris per Arenys de Munt.

Militants i simpatitzats de CiU vam estar tot el matí a la parada i entre ells les dos regidores de CiU, Montserrat Carreras i Helen Navarro  i la Exregidora Maribel Mozas i l'Exregidor Manel Lladó.

Equip present i equip passat però tots quatre persones compromeses per Arenys de Munt que han dedicat i dediquen moltes hores a treballar pel nostre poble.

Orgullós del Passat: Estic molt orgullós de l'equip passat, de la Maribel i en Manel. Dos persones que han treballat molt com a regidors i que actualment segueixen donant molt de suport a CiU. Amb molta generositat van deixar pas a altra gent. No és fàcil fer-ho i a més seguir treballant amb nosaltres aportant tot el seu saber i esforç. De veritat gràcies!!!

Orgullós del Present: També estic orgullós de l'equip present, la Montse i la Helen. Amb elles comencem ara aquest camí apassionant i difícil alhora de governar Arenys de Munt, d'estar al servei de la gent d'Arenys de Munt i fer millorar el nostre poble cada dia.

I orgullós de la resta de la gent de CiU que ens donen suport per poder dur a terme la nostra feina. Amb molta gent implicada que a vegades des de l'anonimat ens empenyen a treballar cada dia millor, ens donen idees i el més important són critics perquè dia a dia fem les coses millor.

Moltes gràcies a tots i a totes. Moltes gràcies a tota la gent que us vareu acostar per interessar-vos pel nostre partit i la seva acció.

Estem al vostre servei!!!