dissabte, 3 de setembre del 2011

2 de setembre. Caram quin reinici.

Quant vaig fer l'anterior entrada no pensava que el fets del entorn polític català s'esvalotés tant. I que les agressions fossin tant fortes cap a Catalunya.

La reforma expres de la constitució espanyola ha estat d'entrada feta d'una manera barroera. Les formes han estat, crec que ho dic sense exagerar, amb una prepotència descomunal. Això és la forma però és que el fons encara és pitjor doncs limita i molt l'autonomia financera i limita la sobirania del Parlament de Catalunya i del Govern de la Generalitat.

Davant d'això cada vegada ens queda més clar que el futur està per caminar sense defallir cap al dret a decidir i aconseguir la plena sobirania Nacional de Catalunya amb l'estació final la INDEPENDÈNCIA.


I aquí crec que entra en joc molta gent que fa temps que sense fer gaires estralls ni fer-se veure treballen en aquest sentit. Molta gent de CiU i molta gent del món municipal. Moltes vegades des d'una feina silenciosa però molt important. A Arenys de Munt, entre molts d'altres, tenim en Josep Fugarolas. Un militant històric de CDC que està fent una gran feina des de l'Ateneu Independentista. Gent com ell, discrets i treballadors, són els que ens marcaran el camí i ens portaran a aquesta fita.
Una altra cosa que vull destacar de l'amic i company, Josep Fugarolas, és el seu sentit de la mediació, de trobar punts de coincidència per poder treballar junts. I això és el que trobo a faltar a molts partits que estan més pendents de sortir a la foto que no a agrupar voluntats. I ho dic des de l'experiència de la consulta on molta gent va voler treure pit i des de CiU a Arenys de Munt vam treballar-hi de valent des del primer dia i sense buscar protagonisme.

I per acabar de rematar el dia 2 de setembre i la setmana la sentència del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ens dona com a regal abans del cap de setmana la seva sentència. Una sentència que va a la lina de flotació del sistema d'ensenyament català. Doncs un motiu més de lluita i de voler desenganxar-nos d'aquest sistema que va contra les nostres més fondes conviccions.

La xarxa bull, participeu-hi. Hem de demostrar la nostra fortalesa.  I signeu aquest manifest: 

http://actuable.es/peticiones/volem-educacio-catalunya-amb-catala-com-llengua

Seguirem, escrivint i lluitant.