divendres, 6 de maig de 2011

Ja hem començat la campanya

 Hem iniciat ja la campanya. Molt content de la gent que ha vingut avui per donar el tret de sortida. Hem començat a preparat temes de campanya, ensobrar tramesa electoral i hem compartit un pa amb tomàquet tots plegats per començar amb força la campanya.
Hem tingut la visita del president comarcal de CDC Sr. Xavier Badia i el membre de l'executiu Sr. Manel Ricou. Tots dos ens han donat ànims per la campanya i han dit que amb l'ambient de treball, esfor i il·lusió que hi havia al local electoral  CiU ha de tenir un bon resultat perquè també ha fet molta i bona feina al govern municipal.Hem penjat la primera pancarta i els primers cartells.
Els lemes de campanya:

PENSEM EN POSITIU
UN NOU IMPULS PER ARENYS DE MUNT

 Unes reflexions i declaració d'intencions:
 
CiU és qui pot garantir un bon govern a Arenys de Munt. Nosaltres no parlem de possibilitats de fer, hem demostrat que sabem fer, que actuem amb sentit comú i que el poble és el nostre objectiu principal. Des del govern hem actuat amb seriositat i amb eficàcia liderant el pacte de govern en tots els moments.
Som un equip que combina experiència amb renovació. Perfils tècnics i gent implicada en el món associatiu. Un equip motivat per treballar per Arenys de Munt. I un gran partit al darrera que ens dona suport, tant a nivell local com a nivell de país.
CiU Arenys de Munt te un projecte per donar un nou impuls per Arenys de Munt. Sobre la feina feta, la bona feina feta. Mirant cap el futur en positiu, tocant de peus a terra, creient amb la gent d’Arenys de Munt que és gent implicada, emprenedora i que vol tirar endavant. Volem treballar per i amb la gent. Sense voler destruir a l’adversari. Volem un cop més convèncer i no vèncer. SI ens feu confiança liderarem aquest nou govern. CiU vol tenir l’Alcaldia d’Arenys de Munt per poder fer més i millor. Per donar un nou impuls a Arenys de Munt VOTA CiU el proper 22 de maig.