divendres, 20 de maig del 2011

Final de Campanya i Problemes amb el Bloc

Algun problema amb l'actualització via correu del bloc han provocat que les 10 últimes entrades no hagin sortit publicades. Intentaré recuperar-les i publicar-les.

La campanya arribar a la seva fi. Queden unes deu hores ja per acabar aquest divendres i a partir de les 12 de la nit ja s'haurà acabat.


Des de CiU hem fet una campanya en positiu sense desqualificar l'adversari. Des de CiU a Arenys de Munt creiem que cal convèncer i no anar a vèncer destruint a l'adversari. Ni entrant en temes personals i fent servir constantment els noms i cognoms dels candidats rivals.
I Sobre tot no dient coses que no són certes o encara pitjor inconcrecions, mitges veritats o mitges mentides que generen confusió i crispació.

Esperem que jo personalment i també CiU Arenys de Munt siguem mereixedors de la vostra confiança. Tenim un equip preparat i motivat. Amb moltes ganes de treballar sobre la bona feina feta aquests darrers anys per CiU des del govern municipal.

Gràcies per la vostra atenció, per l'interés mostrat acostant-vos a nosaltres en les paradetes, actes i local electoral i per la bona rebuda quant hem vingut als vostres domicilis fent el porta a porta per donar-vos el programa electoral.

Estem a la vostra disposició i diumenge aneu a Votar, a qui es mereixi la vostra confiança i com he dit si és CiU doncs millor.