dimecres, 11 de maig del 2011

Pensem en Positiu i Objectiu numero 1 i propostes.


Avui dimarts al vespre ens hem reunit, ara ja com gairebé cada dia, per programar temes de campanya, fer propostes, repàs agenda i comentaris sobre el que fan i diuen els altres partits. Com que el titol diu Pensem en Positiu de moment m'estalvio el comentari sobre un parell de temes d'algun partit que sembla que hagi perdut la coherència i gairebé la vergonya.

Pensar en positiu vol dir saber que les coses es poden fer millor, que sempre podem anar a més i que la campanya la farem en positiu sense voler destruir a l'adversari simplement volent convéncer a la gent per que ens faci confiança.
Avui treballant amb la gent del partit i amb la gent de la llista he vist que com que parlem en positiu, parlem de propostes que creiem que són les que Arenys de Munt necessita com que pensem en positiu la gent està contenta. Està contenta per poder fer propostes, de treballar per Arenys de Munt i la seva gent. Per tot això crec que només el camí ja val la pena. Estar feliços i fer propostes en positiu ja és una victòria.

I sobre la feina feta i sobre els fonaments construïts durant aquests anys podrem donar un nou impuls a Arenys de Munt.

Objectiu numero 1:
  La Participació Ciutadana, el diàleg i la proximitat seran el pilar del nostre govern. Defugirem de l’enfrontament i  la crispació. Sí a la transparència, Sí a la claredat, Sí a aprofitar a fons les tecnologies de la informació i la comunicació com a nous camins de comunicació i Participació. Un Arenys de Munt participatiu, cívic i integrador.

  • Tornarem a comparèixer anualment per explicar l’acció del govern retransmetent-la per la ràdio i fent servir les xarxes socials  per obrir-la a la participació de tots els vilatans que es vulguin implicar en les decisions municipals.
  • Aplicarem totes les tecnologies de la informació i la comunicació i les xarxes socials per potenciar la participació, el debat, la transparència, la consulta, etc. Impulsarem connexions wifi als equipaments i espais públics per exemple amb el projecte guifi.net.
  • Potenciarem l’associacionisme juvenil com a font de foment del civisme i la implicació del joves promovent accions a les escoles i institut amb col·laboració de les AMPA: dia de l’avi/a a les escoles, foment de les relacions intergeneracionals.
  • Des del casal de Joves organitzarem activitats que serveixin per implicar els joves en la responsabilitat i cura dels espais del mateix casal, adopció d’espais públics, etc
  • Aplicació de l’ordenança de civisme i altres ordenances com a mesures dissuasòries de qui no respecti les normes ni les campanyes de sensibilització. Cal potenciar el respecte i la seguretat al municipi.