dilluns, 9 de maig del 2011

Perquè un nou impuls?

El nostre eslògan per les eleccions  és "Un Nou Impuls",  perquè?

Des del govern CiU hem fet bona feina, amb els errors normals que qualsevol acció provoca. Però els hem reconegut i els hem esmenat. Per això som conscients que les coses les podem fer millor i que hem d'anar-nos superant dia a dia.

CiU és qui pot garantir un bon govern a Arenys de Munt. Nosaltres no parlem de possibilitats de fer, hem demostrat que sabem fer, que actuem amb sentit comú i que el poble és el nostre objectiu principal. Des del govern hem actuat amb seriositat i amb eficàcia liderant el pacte de govern en tots els moments.
Som un equip que combina experiència amb renovació. Perfils tècnics i gent implicada en el món associatiu. Un equip motivat per treballar per Arenys de Munt. I un gran partit al darrera que ens dona suport, tant a nivell local com a nivell de país.
CiU Arenys de Munt te un projecte per donar un nou impuls per Arenys de Munt. Sobre la feina feta, la bona feina feta. Mirant cap el futur en positiu, tocant de peus a terra, creient amb la gent d’Arenys de Munt que és gent implicada, emprenedora i que vol tirar endavant. Volem treballar per i amb la gent. Sense voler destruir a l’adversari. Volem un cop més convèncer i no vèncer. SI ens feu confiança liderarem aquest nou govern. CiU vol tenir l’Alcaldia d’Arenys de Munt per poder fer més i millor. Per donar un nou impuls a Arenys de Munt.