dimecres, 27 d’abril del 2011

Ultims plens, Final de Trajecte? No estació intermitga

El dia 14 d'abril es va fer el darrer ple ordinari del Mandat Municipal 2007-2011 i avui dimarts dia 26 un dels últims extraordinaris. Segurament l'últim a la sala de plens i amb tot el ritual dels plens.

Els municipis són elements dinàmics que tenen una continuitat independentment del fet polític de les eleccions cada 4 anys. El que ara es ven com un final no és més que un punt i seguit en l'esdevenir del nostre poble. Gairebé, seguint amb el simil d'escriptura, una petita coma per seguir amb el seu camí en el temps.

Ara entrarem de ple amb les dinàmiques electorals de precampanya i a partir del dia 6 de maig de la campanya fins el da 20 ales 12h. Tothom voldrà portar l'aigua al seu moli. Licit per això ens presentem per treure un bon resultat i poder governar per fer un Arenys de Munt millor.
Però com avui he dit en el ple el llegir no ens ha de fer perdre l'escriure. Per uns quants vots no podem confondre a la gent, no podem sembrar ombres de dubtes i no podem dir que amb nosaltres serà tot flors i violes. Venen encara temps difícils. Cal ser optimista, pensar en positiu i tocant de peus a terra impulsar Arenys de Munt cap a un futur millor.

Tots hi tenim responsabilitat: Candidats, partits, els vilatans i vilatanes...