dimarts, 16 de juny del 2015

Temps Afegit 20 dies i 480 hores 1ra Junta...




M'he passat uns mesos descomptant dies i dient l'últim... I ahir dilluns vaig poder dir "fem la primera junta" del temps afegit.

A Arenys de Munt per un vot en discòrdia que per si és nul o no la constitució de l'ajuntament no es va poder fer dissabte dia 13 i els regidors i regidores seguim sent-ho fins el dia 3 de juliol que serà quant es constituirà el nou consistori. Prendran possessió els nous regidors i regidores electes i s'elegirà i investirà el nou alcalde.

Mentre ens cal seguir treballant pel poble mantenint els serveis i activitats. Una mica farregós doncs és molt de tràmit i podent, almenys els que ja pleguem, innovar i programar molt poc.

Després de més de 30 anys de democràcia la interpretació hauria de ser fora del procediment. Un vot nul ha de quedar clar a la normativa quant ho és. Per interpretacions com els gustos tothom pot tenir la seva i per tant dona lloc a casos d'aquests que tothom legítimament vol portar l'aigua al seu molí, com és normal.

Ens queda molt per fer en aquest nou país que volem construir. Una nova llei electoral, una nova llei de procediment administratiu, una nova llei d'incompatibilitat però també de regulació de les retribucions...

Lleis bàsiques que junt amb la de la promoció de l'econòmica ens han de fer més àgils, competitius i transparents!

Ara cal deixar d'excloure a la gent i integrar-la al procés cap a la sobirania de Catalunya....

Mentrestant el grup municipal de convergència a Arenys de Munt seguirem treballant aquests 20 dies i 480 hores afegides amb l'esperit de servei cap al poble que hem tingut des del primer dia!!!