dimecres, 6 de maig del 2015

GRÀCIES, 1821 Gràcies!!!

Escrit pel Batec, butlletí mensual del Centre Moral. Durant aquests dotze anys periòdicament hi he fet escrits. Vull donar les gràcies al Batec i especialment a en Baldomer Torrent per l'oportunitat de poder fer arribar les idees, reflexions, explicacions... I per la seva professionalitat al escriure les informacions, sempre han reflectit molt bé el que li deia a les entrevistes, en alguns periòdes mensuals!


Aquest és l'últim batec que puc escriure com a Tinent d'Alcalde i com a cap del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament d'Arenys de Munt després de 12 anys aquest maig, el 24, toquen eleccions i canvi.

Han estat 12 anys on he tingut l'honor de poder treballar per Arenys de Munt, amb encerts i errors, que també ajuden a prosperar. Intentant fer la feina amb uns bons fonaments perquè es consolidés. Amb coherència amb els nostres programes i compromisos. Un exemple: La riera ha estat una constant i sempre hem mantingut, des d'abans del 2003 que va ser quant jo vaig començar, un mateix criteri, impulsar els dos grans projectes de la Riera. Ara ja encarem després de 12 anys de treball intens i constant els últims trams i ja tenim un tram pràcticament acabat.

Gràcies als regidors i regidores que m'han acompanyat al grup de CiU, a la gent que vàreu voler venir a les tres llistes que he encapçalat, gràcies als directius de CDC i als militants i simpatitzants. Gràcies a la gent que heu participat als consells i accions participatives, serveix de molt. I a tothom que d'una manera o d'altre heu estat al meu costat, no em vull deixar a ningú

Un retret: A la política local, i menys en un poble de les dimensions del nostre, no hi hauria d'haver-hi lloc per aquells que difamen i intenten destruir moralment i personalment a les persones per despit i per un grapat de vots...

434 gràcies del 2003, 651 gràcies del 2007 i 736 gràcies del 2011. Gràcies per haver-me donat, haver-nos donat, amb el vostre vot l'oportunitat de servir i treballar durant aquest anys pel nostre poble. I per que això, com ja havia fet abans del 2003, m'anima a seguir treballant des d'altres àmbits per Arenys de Munt i Catalunya.

A disposar....


Alfons Molons i Antius