dijous, 7 de maig del 2015

20 dies, fa 1443 dies ja sabiem resultats, més vots de nou però no prous!!

El resultat de la nit del 22 de maig del 2011 tenien un gust agredolç. Teniem més vots absoluts, 85, i el % també era superior, un 3,16 més. 
Els dos districtes que sempre ens havien donat un suport semblant aquest cop tenien un resultat dual:
Al districte 1, que és la part Alta del poble, de mitja riera en amunt, els col·legis de la sala municipal i de la sala d'exposicions, vam
 perdre vots en vers el 2007, concretament 24. 
Al districte 2, part baixa, col·legi de l'escola Sant Martí, guanyaven vots vers el 2007, 61 vots més.

Hi pot haver-hi vàries circumstàncies que van donar aquesta dualitat però una que tinc molt identificada és el projecte de canalització en el carrer Panagall i el conflicte per l'arranjament de les voreres en aquest carrer. 
Pel que fa al projecte de canalització tot i que l'executava l'ACA i poc hi podíem fer des de l'ajuntament, a banda de pressionar que ja ho fèiem, ens va castigar pel que fa als veïns i aprofitat pels altres partits per atacar-nos.
El pas al Panagall va ser ràpid i sense grans problemes però l'asfaltat últim va eternitzar-se per que l'empresa no ho feia ni a la de tres.
I un cop posada l'ultima capa d'asfalt el pintat i plantada d'arbres va arribar la setmana abans de les eleccions... això no va ajudar tampoc.

Les eleccions del 2011 per CiU també eren complicades donat que al no presentar-se Arenys de Munt 2000 nosaltres quedàvem com a únics representants del govern sortint. Debats i campanya tothom contra CiU. La crisi econòmica també ens va afectar...

I per últim quant tot semblava que aconseguiem 4 regidors la irrupció per poc del PP ens deixava amb 3... HI VAM ESTAR A PROP!!!

Amb aquest escenari d'entrada agafàvem la postura de passar a l'oposició i els partits que havien tret més vots, pocs més però més(poc més d'un centenar amb el primer) havien d'entendre's i formar govern. Com que no es van entendre vam entrar a govern amb la llista més votada que era la CUP.

Amb un pacte de govern que nosaltres vam complir i ells no del tot i portaria a que deixessim el govern.

Hi havia canvi al grup municipal de CiU. Jo seguia, la Montse entrava al grup i entrava de nou a l'ajuntament la Helen, A mig mandat la Helen canviava per en Fèlix.
I més endavant ja explicarem la feina en aquest mandat on hem estat en dos etapes al govern i 2 mesos a l'oposició...