diumenge, 26 d’abril del 2015

30 dies, que volíem fer fa 1.433 Díes, Un nou impuls per Arenys de Munt. Pensem en Positiu

I anem a per la tercera campanya electoral que feia com a Cap de Llista de Convergència i Unió. Bé l'experiència et dona certa tranquil·litat però també la visió global del que és l'ajuntament, de com estaven les finances municipals i els projectes també et donen més responsabilitat alhora de fer propostes.

Per això vam utilitzar, ens anava molt bé, el lema general de CiU per a les municipals del 2011:Pensem en Positiu i vam afegir un segon lema que anava molt amb Arenys de Munt: Un nou impuls per Arenys de Munt.

El Pensem en Positiu era per afrontar els reptes amb positivitat. l'últim tram del mandat 2007-2011 concretament a partir de finals del 2008 la crisi va ser molt evident i les finances municipals se'n van ressentir molt. Les demandes socials creixien i els ingressos minvaven
Per això calia pensar en positiu per poder afrontar amb força el nou mandat. Seguir estabilitzant les finances amb els serveis que calia donar i impulsar l'economia local.

El Nou impuls per Arenys de Munt anava en el sentit que en el mandat 2007-2011 s'havien executat obres molt importants com el pavelló nou, escola bressol, camp de gespa artificial... S'havien endegat molts projectes de participació, promoció del poble, promoció econòmica, activitats i festes... Tot això estava bé i en el nou mandat per poder seguir avançant no ens calia fer grans coses noves, calia un nou impuls a tot plegat, sobre tot pel que feia a ocupació i serveis socials, des d'un punt de vista d'empoderament de la gent no només assistencial. I teniem que impulsar el projecte d'urbanització superficial de la riera. 

Tot plegat emocionant, motivador però un gran repte. 

Partíem d'una postura bona al estar a govern amb experiència i amb renovació a la llista. Amb un equip transversal i preparat per poder assumir les tasques de govern. 
Érem però, al desaparèixer AD2000 de la cursa electoral, l'únic partit del govern que concorria a les eleccions. Això va fer que la resta de partits(5) fessin força campanya en contra nostra, sobre tot als debats.

Ara en to de critica, però molt convençut de que calia, potser vam fer un programa molt de tocar de peus a terra i això potser no ho vam saber transmetre que no era manca d'idees si no realisme!!! Bé com s'ha vist amb els 4 anys de govern qui tenia la visió correcte erem CiU