dissabte, 4 d’abril del 2015

50 dies, fa 2.869 dies ja teniem els resultats! Creixem de nou! de 2 a 3!

27 de maig de 2007, Nit de les eleccions, ja teniem el resultat. Guanyava ADM2000, ERC el seguia i nosaltres quedàvem com a tercera força, creixent un regidor, de dos a tres! I pujant de 4à a 3à força.

Al grup municipal que formàvem la Maribel i Jo s'hi afegia en Manel. Si ja vaig dir que tenir un grup municipal de dos era bo tenir-lo de tres ho era més. A la fantàstica tasca, compromís i fidelitat de la Maribel s'hi afegia un altre membre que seguiria amb el mateix estil. Vam formar un bon grup.

També érem la força que creixíem més, Tant en vots absoluts com en percentatge. per tant aquest cop més contents encara. Ens havien fet més confiança i ens van donar un mandat on podíem ser la força que triés quina composició tenia el govern pels propers 4 anys.

I el ball de reunions i de possibilitats va començar just l'endemà. Teníem 3 setmanes per poder pactar. El fet d'haver governat amb Arenys de Munt 2000, i haver governat molt còmodament, ja definia una mica l'escenari però calia parlar amb tothom. I també pesava el criteri de donar l'oportunitat a governar a la llista més votada si aquesta actuava amb respecte i coherència. Però sobre tot el compromís que jo com a Cap de Llista havia agafat durant la campanya. Calia complir-lo. Com dic donar l'oportunitat, no un xec en blanc com algú es va pensar el 2011...

I després d'ofertes i contraofertes, de si sumem 4+3 i 3+3+2 o 4+3+2 o dos anys d'alcaldia uns i dos els altres. Tot eren combinacions possibles.

Ens vam decantar per que l'Alcaldia la tingués AD2000, nosaltres a govern i vam afegir en aquest nou govern al PSC. Venien temps de feina, calien totes les mans possibles. I venia la crisi que tot just s'albirava si es mirava bé...

Un govern fort per afrontar els reptes importants que Arenys de Munt necessitava. D'aquí deu dies parlem del que vam fer des de CiU i des del govern...
Vam agafar la responsabilitat de les regidories d'urbanisme, Coordinació i Recursos, Participació, Solidaritat i Cooperació, Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Medi Ambient, Joventut, obres i serveis... Un bon pes dins el govern a més de dues tinences d'alcaldia, la 1à i la 4à.

I Recordem vam tenir la Consulta!!!  Doncs a treballar va tocar, va tocar afrontar la crisi amb una gran incidència a partir del juny del 2009.... I que seguim encara tenint.

Doncs fins d'aquí 10 dies. El dia 14 el resum de feina feta durant el mandat 2007-2011