divendres, 17 de gener del 2014

150 punt 2 i 90 el numero màgic?

Ahir el Parlament va aprovar demanar la competència per poder fer una consulta el 9 de desembre d'enguany. Tot amb un supòsit que contempla aquesta sagrada constitució espanyola que tant enarboren alguns. Article 150.2 permet delegar competències a les comunitats....

Doncs demanar una  cosa prevista no hauria de provocar que algú digui que es fa xantatge, que es divideix, que...

La reflexió és que el que és bastant trist és que amb una democràcia no es permeti a qualsevol govern, parlament o governs i institucions locals fer consultar en el seu territori.

El parlament ha aprovat per una àmplia majoria demanar aquesta competència. 87 vots a favor. Gairebé el nombre màgic dels tres terços. Una llàstima no haver-hi arribat per  alguna abstenció i agrair als que han permès acostar-s'hi votant a favor tal com els demanava la seva rresponsabilitat amb el programa i ideari. Postura valenta i que potser en nom de la democràcia, en alguns casos, potser caldria que els parlaments i grups polítics tinguessin més flexibilitat en la llibertat de vot. 

Doncs queden 25.574.400 segons,  426.240 minuts, 7.104 hores i 296 dies... Volem Votar, volem un estat i el volem independent.