dijous, 6 de febrer de 2014

Consell de poble, Participació

La setmana passada a Arenys de Munt es va constituir el Consell de Poble. Un consell que es va començar a gestar primer en el Pla i Reglament de Participació que es va fer el 2005, evidentment de manera participativa, sent jo regidor de Participació.
Finalment es va fer els estatuts i ja estava llest per funcionar. El Mandat 2007-2011 el volum d'espais de participació fruit de les obres de la riera, de la construcció del pavellò, escola bressol, etc. va fer dificil que es constituís.

Ara en aquesta segona etapa de mandat municipal amb aquest nou govern es constitueix. Estic content, per la feina feta durant la confecció del pla, per que s'ha continuat amb la regidora de participació actual la tasca feta, aquesta i d'altres...

Content perquè és un espai ampli i variat on els arenyencs i arenyenques implicats/ades podran participar, debatre i proposar.

Content per què va anar molt bé, participatiu, amb debat sobre el Pla d'Acció Municipal i amb tasques per adaptar els estatuts.

Aquí hi ha l'enllaç de com va anar: http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=7360

Felicitats a tothom! Un espai de participació sempre és una bona notícia, potser per això mai es transforma en una notícia de primera plana.