dissabte, 6 de juny del 2009

Fi de Campanya, Dissabte reflexió i Diumenge a votar tothom


Aquesta mitja nit ha acabat la campanya electoral per les eleccions Europees del diumenge dia 7 de juny. Hi ha partits que han fet una campanya en negatiu, principalment els dos grans partits que han volgut bipolaritzar la campanya i centrar el debat en qui ho fa més malament a Espanya.
Hi ha altres partits que han fet la campanya en positiu. Explicant les seves propostes per Europa i explicant que Catalunya serà realment una prioritat en la seva tasca al Parlament Europeu. En Ramon Tremosa ha fet així la campanya. Jo l'he seguit pels mitjans de comunicació i un parell de cops en directe. He tingut també l'ocasió de parlar una estona amb ell.
És una persona propera, amb les idees clares i que et transmet il·lusió per Europa i per la seva candidatura. Crec que CIU ha fet una bona campanya. Ara el poble a través de les Urnes parlarà. Espero que Catalunya en surti reforçada.

I com no cal anar a votar. Cal donar importància al vot i també a aquestes eleccions. Us animo a fer-ho en consciència i sobre tot penseu que si Catalunya està ben representada i gunyarà.

Bon cap de setmana.