dimarts, 9 de juny del 2009

POST ELECCIONS


Avui tot han estat valoracions i tothom mira de portar l'aigua al seu molí. No obstant CIU clarament ha anat a l'alça, es venia d'un punt baix però s'ha pujat i guanyar vots absoluts amb l'augment de l'abstenció és clarament significatiu.

Ahir en el meu escrit no vaig valorar la poca consideració cap al país que va tenir el nostre President, volia pair-ho una mica per no fer sortides de to, em va molestar moooolt. El president Montilla va fer servir informació privilegiada per sortir abans de les 10 i dir el que va dir, que els socialistes havien quedat primers a Catalunya. Bé va tenir poca consideració però va ser hàbil, no ho va dir cantant si no xiulant com diu la dita.
Ell per molt que estigués a la seu del PSC, per molt que en sigui el màxim directiu havia d'haber esperat. Per cortesia, perquè el càrrec és el càrrec.

Dels discursos em va agradar el que en Tremosa va dir: Va oferir clarament als Eurodiputats Catalans de treballar junts per les coses de Catalunya. Ho va fer des de la senzillessa i amb la ma estesa. Pocs discursos van ser tant clars vers aquesta aposta i amb gairebé cap referencia als adversaris.

Doncs a EURO treballar. Que queda feina i s'ha de treballar allà i aquí per acostar Europa a la gent. Res doncs que ens hi hem jugat molt i val la pena no arriscar-nos....