dijous, 21 de maig de 2009

Escalfant Motors per la CampanyaAquest Dijous a la mitjanit, o sigui quant el divendres inicia el seu camí, comença la campanya electoral per les eleccions europees.
El gran adversari d'aquestes eleccions no seran els altres partits. Sembla ser que serà l'abstenció.
Aquesta mena d'epidèmia que s'ha anomenat desafecció a les eleccions europees es fa encara més evident. Si els polítics i polítiques no hem sabut transmetre la importància de votar en eleccions properes menys ho hem sabut fer a les Europees, que són properes pel que ens afecten però llunyanes pel que fa al sentiment polític.

El dia 7 quant a les 20 hores es tanquin els col·legis electorals sabrem si l'abstenció és o no la gran guanyadora. A veure si amb la feina de tots aconseguim derrotar-la. Participar en les eleccions és un dels drets fonamentals de la democràcia i l'hauríem de convertir en un deure, gairebé un deure cívic.

Us animo a participar de la campanya, a informar-vos dels programes i candidats. I per escombrar cap a casa estic convençut que en Ramon Tremosa us pot agradar i el que se segur és que és un bon candidat amb les idees molt clares i amb un sentiment de Catalunya que es farà sentir a Europa.

Jo vaig tenir oportunitat de tenir una breu conversa en el dia de Convergència a Gurb-Vic i em va agradar molt. És una persona propera i clara.

Bona campanya a tothom.