dijous, 23 d’octubre del 2008

COMERÇ I DESENVOLUPAMENT


Dimarts al vespre i a la nostra Sala Municipal, que és un magnific escenari per moltes coses, es presenta el pla de Desenvolupament i Comerç d'Arenys de Munt. L'Oriol Cessena fa una exposició motivadora, es nota que s'ho creu es percep il·lusió en totes les seves propostes. Diu que en temps de crisis s'ha de trencar la inèrcia que es pren en temps de crisis. Trencar, crear, innovar, no fer el de sempre ni el que fa tothom, crear espais, amabilitzar el carrer, lligar espais, motivant que la gent vingui i passegi, aparcaments i pols d'atracció, motors en diu ell.
En Carles Rocabert coordinador de l'Àrea de Comerç de la diputació diu una cosa interessant: El comerç integra. Te molta raó al anar a les botigues, als comerços, restaurants, activitats et veus forçat a relacionar-te i això fa que la curiositat pel lloc on arribes vagi en augment i una cosa porta l'Altre. L'Alcalde va agrair l'esforç de la regidora i principalment el dels comerciants i emprenedors i més en aquesta època.
La regidora com sempre va demostrar un cop més que creu en el comerç. La Maribel Mozas ha fet ja plans pel comerç, pel turisme, etc. Però a més de fer-los els aplica perquè també s'ho creu i dia a dia lluita per dur-los a terme malgrat els pocs recursos i dificultats.

Gracies a tots per la feina, per les idees i als comerciants, botiguers, emprenedors, restauradors, etc, també. Ànims, sort i esforç. Seran necessàries per afrontar la crisis, per aplicar el pla en definitiva per seguir endavant....