dilluns, 14 de setembre del 2015

13S2009 6 anys! I amb rumb al 27S2015 "Esperança" "Hope"




6 anys ja del 13S del 2009. Primera consulta per la INDEPENDÈNCIA a Arenys de Munt. Un dia, bé uns mesos, inoblidables. Content d'haver estat des del principi col·laborant. Des de la primera reunió que érem tres i després des de la rereguarda des de la postura de 1r Tinent d'Alcalde d'Arenys de Munt(entre d'altres de Participació).

I avui a l'acte de Junts pel Sí m'ha emocionat sentir de nou que aquí va accelerar-se un procés, crec que fa 300 anys que el poble Català ja ho va començar a fer tot i la derrota.

Un acte amb la presència de la Senadora i Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el diputat Pere Aragonès, el Diputat Josep Rull, l'Alcalde d'Arenys de Munt, regidors i regidores, exregidors i exregidores, militants, simpatitzants... Gent del poble que ha pogut escoltar arguments a favor del sí.

I tots els podeu trobar aquí: JUNTS PEL SÍ però de totes les coses interessants que han dit als parlaments em quedo amb el que en Josep Rull ha dit:
El vot es sol mobilitzar per l'Odi, per la Por o per l'Esperança. Nosaltres ens mobilitzem per l'ESPERANÇA

I estic d'acord i cada pas que donem, com l'11 de setembre, és un pas vers l'Esperança. L'Esperança per un nou país, per una nova societat més justa, per una nova administració, per més participació, per una llei més justa, per un serveis més eficients, per més.... Per molt més hem de tenir esperança i hem de convèncer a molta gent per que el 27S siguem una gran majoria que "JUNTS" anirem esperançats cap a un nou horitzó!

La Cançó Junts, Carly Simon, que he cantat algun cop amb la Coral Verge del Remei sembla feta per l'ocasió:

JUNTS farem camí cap al país de l'esperança.
Junts podrem guanyar la pau.
Junts farem camí cap el país on s'agermanen el blau de tots els cels i el mar.
I Junts podrem bastir un món més lliure.
Junts podrem unir les races i els colors de tota la gent,
cantant un himne nou que digui que tots junts farem cami....