dilluns, 13 de juliol del 2015

Una setmana, a l'altra banda

 Aquesta setmana ha estat la primera que he, i hem estat alguns, com a "ex". En el meu cas després de 12 anys com a extinent d'Alcalde d'Arenys de Munt.

Al principi i donat que el dia a dia a l'ajuntament, i molt més quant s'està a govern, és absorbent tens una sensació estranya i fins i tot costa sentir-te sense responsabilitat.

I van passant els dies però els ulls quant vas per altres pobles segueixen agafant idees i penses, caram ara potser ja no toca. Però de seguida penso doncs sí que toca, ho faré arribar a qui tingui la responsabilitat, quant vagi a algun consell, a través de l'espai propostes i suggeriments, a través del repara ciutat, quant trobi un regidor/a...

Per que com he dit des de la banda del govern el poble es fa entre tots i totes. Per això seguiré implicat d'una manera o d'altre. Una manera ja hi era i ara podrà ser més intensa: Des de les entitats. Creu Roja, el Patronat Verge del Remei, Voluntaris i ara hi afegiexo el Centre Moral.

L'altre doncs com he dit des dels consells de participació i des de les eines que les TIC i les xarxes socials ens posen a l'abast per facilitar-nos la participació i la implicació amb el nostre poble.

I com vaig apuntar en una entrada a l'instagram(foto adjunta) en el primer divendres sense "càrrec" vaig anar a Sopar amb uns treballadors i treballadores de GUSAM que feien el sopar d'estiu.
Una bona vetllada i molt divertida. Un reconeixement més i molta proximitat.
Una frase que arriba al cor que va dir un treballador: Que el president que vingui com a mimin sigui com tu!
Esperem que sigui millor, l'empresa i el poble s'ho mereixen!!!