dijous, 5 de març del 2015

80 dies. Fa 4302 dies al vespre ja sabíem els resultats del 2003


Queden 80 dies pel 24 de maig, dia de les eleccions municipals. Ara fa 4302 dies el 25 de maig del 2003 al vespre-nit ja teniem els resultats.

CiU va rebre el suport de 439 votants que representaven un 12% del total de vots emesos front dels 224 del 199(6%)
Sempre que no es guanyen unes eleccions ni un mateix ni el partit està content del tot. I a Arenys de Munt aquelles eleccions municipals van donar la majoria absoluta al partit guanyador(ADM2000). Això d'entrada dona un escenari on la resta de partits tenen en principi poc joc. Malgrat tot CiU Arenys de Munt va tenir uns resultats que milloraven per un cantó la marca "CiU" passant de 1 a 2 regidors o igualava la marca que CDC havia fet servir "ECAM". 
Es va tenir poc temps per evidenciar que la federació de CiU tornava a concórrer de manera unitària en unes eleccions municipals(només ho havien fet un cop a les primeres de la democràcia) i això no va ajudar gaire. Com ja explicava a l'anterior post vam tenir poc temps per preparar programa, estratègia electoral, llista, donar-nos a conèixer, etc.



Vam resultar escollits la Maribel Mozas i jo. D'entrada tenir un grup municipal de més d'una persona és un gran que. Sobre tot per poder assistir a totes les reunions de comissions, consells, etc. Per tant això ja ens va fer estar contents, junt amb la millora de la marca.

Des del primer moment el partit guanyador ens va proposar entrar a govern malgrat els nostres vots no eren necessaris aritmèticament però sí per fer un govern més ampli i fort per poder fer un bon treball per Arenys de Munt. 

I finalment`vam entrar a govern. Jo vaig assumir la segona tinença d'alcaldia i les regidories de Joventut, Participació i Solidaritat i Cooperació i la meva companya Maribel Mozas la de Festes, Promoció del poble, Comerç i Turisme. Jo a mig mandat vaig assumir també la regidoria de règim intern.


I a partir d'alquí a fer el pla d'acció, els primers projectes i.... Un breu resum d'aquí a deu dies quant en quedaran ja només 70 pel 24M!!!!