divendres, 13 de febrer de 2015

100 dies! Parem Màquines? no, tenim 2.399 hores per seguir fent feina!

Avui divendres 13 de febrer queden 100 dies per les eleccions municipals del 2015 poc més de 3 mesos i 14 setmanes. 

100 dies que cal seguir treballant pel poble, acabar part de la feina i deixar lligats els que no es puguin acabar. No podem parar maquines. El mandat és fins el dia 24 i si seguim el nostre programa, el nostre pacte i el Pla d'acció municipal hem de seguir governant, decidint i planificant...

100 dies que en part estaran, ja ho estan ara, per la proximitat de la campanya electoral. Dies que també toca fer balanç de manera objectiva i per tant també critica. I això haurem d'anar fent. No obstant tot i algunes ombres, doncs som humans i ens equivoquem, hi ha hagut moltes llums.

El 24 de maig d'aquest 2015 hauran passat 4.328 dies, 626 setmanes, 143 mesos i 12 anys des d'aquell 25 de maig en que em vaig presentar per primera vegada a unes eleccions municipals. Molts dies, setmanes, mesos i anys on he intentat servir el màxim de bé possible Arenys de Munt i també el meu país que desitjo lliure i independent aviat, Catalunya.

Vaig arribar de casualitat a la política "activa de partit", penso que política d'una manera o d'altre tothom en fem. Una dada ho pot reflectir a principis del mes de març del 2003 jo no tenia cap intenció de presentar-me a cap llista electoral ni tenia cap vinculació amb cap partit polític, simpatia per Convergència i haver participat en algunes reunions amb la seva gent. Doncs el dia 27 de març feia la meva presentació com a cap de llista de CiU. A menys de dos mesos de les eleccions i sense cap experiència vaig acceptar, amb molt d'honor, l'oferiment de la gent de Convergència d'Arenys de Munt. 

I fins aquí hem arribat. Segueixo pensant amb la frase que vaig dir en aquells moments "no arribo a la política per participar si no que participant he arribat a la política" I com ja vaig dir el mes de  Maig de  l'any passat seguiré participant.


I quant queden 100 dies, i com un petit regal avançat de comiat, aquest dijous dia 12 he pogut presidir el ple com a Alcalde Accidental. Una experiència que havia fet en petits moments però que ahir vaig poder fer en la seva totalitat.I no vull acabar, no em cansaré de fer-ho segur que aquests 100 dies que queden em faré pesat, sense agrair als meus companys regidors i regidores que m'han acompanyat en

aquests anys. Amb la Maribel vam compartir els 4 primers anys del 2003 al 2007, del 2007 al 2011 la Maribel va seguir al meu costat i s'hi afegí en Manel. El 2011 la m'acompanyen primer la Montse i la Helen i després amb la marxa de la Helen s''incorpora en Fèlix. A tots ells gràcies, no tant per estar al meu costat(que també) sí no per la feina feta per Arenys de Munt, per les hores dedicades, per les hores dures a voltes, per les renuncies, sobre tot de temps que no podem dedicar a família i amics, per la vocació de servei que heu tingut. 
La Política Local és a vegades dura però al ser de proximitat i poder influir en el teu poble és emocionant i recompensa l'esforç tant gran que cal en el dia a dia.