dissabte, 31 de maig de 2014

Nova etapa, Seguirem treballant: Tot és treballar com fer feina.Aquest proppassat mes d'abril vaig prendre la decisió de no optar a ser Cap de Llista de CiU per a les properes eleccions municipals de l'any 2015, ni tampoc a cap dels primers llocs de la llista.

La decisió és fruit d'una reflexió personal, després de ser tres vegades Cap de Llista en unes eleccions i estar els tres mandats municipals al govern, arriba un moment de retirar-se, almenys fer una aturada.
La implicació en la política local com a electe
penso que ha de ser temporal i més quant un ha encapçalat el projecte i com ja he dit sempre estan al govern. Canvia si en algun moment s'està a l'oposició o un no ha estat el cap de cartell.
Quant vaig acceptar ser cap de llista no tenia cap vinculació política i vaig encapçalar la llista com a independent. No obstant des del primer moment em vaig sentir molt bé i molt ben acollit a Convergència. Per això em vaig fer militant de CDC.
En aquells moments vaig dir, i segueixo pensant, que no vaig arribar a la política per participar si no que participant vaig arribar a la política. I quant s'obri la nova etapa a partir del maig del 2015 així seguirà, doncs formo part de diverses entitats i com ja feia abans seguiré en els consells municipals.

A Convergència, a banda que sóc Conseller Nacional, a nivell local sóc el Secretari d'Organització de l'Executiu. Des d'aquesta tasca, en la que reforçaré l'acció, treballaré dins la comissió que hem creat per fer un
equip i un projecte per a les eleccions municipals del 2015 i dins aquest treball arribar a proposar candidats i candidates per encapçalar la llista.
Tot això sense oblidar una fita i data important el 9 de novembre de 2014. Treballarem sense descans perquè els catalans i catalanes pugin decidir el seu futur.
Ara toca treballar amb força per tirar endavant els importants projectes que el nostre poble te per aquest temps que queda fins el maig del 2015. Amb les mateixes ganes que des del primer dia.

Ha estat un honor i una experiència vital molt bona encapçalar aquest projecte. Amb moments durs que cal deixar de banda. Però amb un aprenentatge, un coneixement de persones, de projectes, de noves visions(no és el mateix des de dins que des de fora un ajuntament) i tantes altres coses.
La política local te dues cares molt marcades. Una on hi ha la proximitat, la interacció amb els vilatans i vilatanes, que les teves accions tenen una repercussió gairebé immediata a
la societat local...
L'Altre que l'administració local en qualsevol època te pocs recursos per fer front a les múltiples necessitats que hi ha i que ets la cara de totes les administracions encara que la competència sigui d'altres...

Però en global només puc donar gràcies a tothom i a CDC per la seva confiança i suport fins avui i que segueix en el dia d'avui. Gràcies a la gent que durant aquests anys m'heu fet, ens heu fet, confiança amb el vostre vot que ha fet que
eleccions rere eleccions des del 2003 sempre hem anat creixent amb vots i amb percentatge. I gràcies a tothom que ha col·laborat en el projecte, ha participat en els consells, als diversos companys i companyes de govern i d'oposició...
Per acabar unes Gràcies molt especials als Regidors i Regidores que m'han acompanyat durat aquests anys pels seu suport i pel seu magnific treball(Maribel Mozas, Manel Lladó, Montse Carreras, Helen Navarro i Fèlix Olivan), a la gent que va voler formar part de la llista fent un acte de servei al poble, a en Pep Artigas que era el cap de llista anterior, als dos presidents de CDC(Josep Roca i Manel Lladó), als executius locals de CDC, companys i companyes de partit a nivell local, comarcal i nacional.

Seguim treballant per un futur millor per Arenys de Munt i per Catalunya.

Les fotos són de les tres presentacions com a cap de Llista amb la Consellera en aquells moments Carme Laura Gil, el President Pujol i la Senadora Montserrat Candini. També una de les primeres fotos amb el President Mas, en aquell moment candidat...