dilluns, 28 de març del 2011

PENSEM EN POSITIU per donar UN NOU IMPULS PER ARENYS DE MUNT

Demà és l'últim dia ordinari del mandat municipal 2007-2011. El dimarts dia 29 surt al BOE la convocatòria de les eleccions municipals i s'entre en un periòde amb unes normes especials que la modificació de la LOREG(Llei orgànica règim electoral general) ha endurit pel que fa a la propaganda, actes, etc. Això vol dir que el funcionament ordinari d'algunes coses es veuen alterats fins l'inic de la campanya electoral el dia 6 de maig.

Des de CiU encarem la campanya amb il·lusió, compromís i amb els dos lemes: Pensem en Positiu i el Un nou impuls per Arenys de Munt.
Amb molta feina feta, de la que ens sentim orgullosos, però conscients que ens en queda molta per fer i que no tot s'ha fet prou bé.
Pensar en positiu és saber que les coses sempre es podem fer millor. Un nou impuls per Arenys de Munt és saber que hem posat unes bones bases per seguir millorant, per superar la crisi i una llarga llista de coses que us anirem explicant.

Tenim un equip de gent preparat i amb molta il·lusió per afrontar el futur, sabedors que tenim davant uns reptes difícils que afrontarem per poder millorar Arenys de Munt.

Pensant en Positiu donarem un nou impuls a Arenys de Munt.