dimecres, 3 de febrer de 2010

Una nova Alcaldessa per Sant Iscle.

Avui he pogut assistir a la pressa de possessió de la Núria Sans com a Alcaldessa de Sant Iscle. Un acte històric doncs és la primera Alcaldessa de la Història d'aquesta població maresmenca al peu del Montnegre.
Destacar també que l'elecció ha estat per Unanimitat. Aquesta unanimitat és rellevant doncs totes les forces polítiques han posat per davant l'interés i la governabilitat de Sant Iscle front posicions partidistes. CIU podia haver optat per seguir a l'oposició quant el govern Isclenc va entrar en crisi  i desgastar al PSC al govern però fent un exercici de responsabilitat va optar per fer un pacte que ens ha portat fins avui.
L'Arribada de la Núria a l'Alcaldia és una etapa més d'un camí iniciat l'any 2003 i amb un recorregut a l'oposició fent una feina constant vers el poble de Sant Iscle. Vaig compartir amb la Núria, també amb la Neus Serra, els primers passos com a caps de llista primerencs aquelles eleccions municipals del 2003. I avui per a mi ha estat important i emocionant estar a la sala de plens de Sant Iscle veient com era investida Alcaldessa. Un acte emotiu, senzill i ple de simbolisme on s'ha reflectit el sentit de govern dels seus components.
També veure com l'ara ja ex-alcalde Eduard Turon deixava l'alcaldia i donava el relleu oferint la seva col·laboració i manifestant la seva voluntat de seguir treballant per Sant Iscle. Amb l'Eduard he pogut treballar des del cantó de la "societat civil" des de les entitats que on he lliurat servei com a voluntari(Creu Roja, Banc de Sang, Voluntaris per Arenys de Munt) i sempre vaig tenir molt bona col·laboració, predisposició i mostres de reconeixement vers la tasca que desenvolupavem. I notant que moltes coses les feia per que creia que així millorava la qualitat de vida de la gent de Sant Iscle, fet que crec que ha aconseguit.

Felicitats Núria i gràcies Eduard. I sort en aquest nou camí que actualment és costerut però també apassionant i per que no: il·lusionant amb l'esperança que el futur canviarà cap a bé.