dimecres, 12 de novembre del 2008

LA FESTA MAJOR I EL BISBE DE GIRONA


Ja s'ha acabat la festa major malgrat encara queden actes per un parell de caps de setmana.
Avui l'ofici ha estat diferent. L'ha oficiat el bisbe de Girona i ha fet una cerimònia molt planera i participativa. Durant tota la cerimònia ha estat així però al final ha fet presentar a la resta de preveres dient que havien fet i que feien, fet que ha provocat aplaudiments, anècdotes, etc.
Sortint d'ofici s'ha ballat la dansa, amb pocs balladors però amb la solemnitat que cal.
Els altres dies la Mostra del Relleno, concerts, nit jove, balls, actes diversos, participació i implicació de la comissió de festes, voluntaris, etc.
I pels jovenets, aquella edat que ja no són nens i nens pròpiament dits però encara no són joves hi va haver el concert de les Macedònia, un èxit.
S'ha fet una festa major austera dins el que cap(algunes coses estaven contractades i no es podien rescindir els contractes sense cost d'indemnització). L'any que ve haurem d'ajustar més però caldrà fer festa per esbargir cabòries, per agafar energies, per poder compartir, per...
En temps de crisis, sempre crec jo, l'administració ha de ser austera però també cal que generi activitat econòmica i generi llocs de treball. Si no el cicle viciós pot ser perillós.

Fins l'any que ve i felicitats a tothom que ha participat, organitzat, treballat, ajudat....