dimarts, 9 de setembre del 2008

TROBADES AMB VEÏNS I VEÏNES



Avui dilluns dia 8 ens hem reunit amb els veïns del Carrer Panagall, Avinguda Sant Jordi i rodalies.

La trobada ha estat una més de les que s’han anat fent des de l’Ajuntament per explicar el curs de les obres de canalització de la riera i l’afectació als veïns i veïnes, la vialitat, etc. Les primeres reunions es veia que la gent tenia molts dubtes, una mica de por en alguns casos. El desenvolupament de l’obra ha portat a agafar confiança, malgrat des de l’ajuntament no abaixem la guàrdia donat que cada tram te les seves especificitats.

N’hem tingut de dures, la dels comerciants ho va ser i s’entén. S’entén perquè les obres entraven a la riera en ple estiu però calia. S’afectava una parts dels vilatans i vilatanes però pel conjunt era necessari. Governar a vegades vol dir, o potser sempre, prendre les decisions que calen. Després els mateixos botiguers i comerciants ens han dit que realment l’afectació no ha estat tanta i també que no calia posar-se tant nerviosos.

Però estic content del resultat de les trobades. La gent ha pogut escoltar, informar-se i preguntar tot el que ha volgut. I no hem acabat queda encara obra per fer i molt per decidir. Sobre tot del sobre. Malgrat algú pot minimitzar aquesta participació, en aquest tema i d’altres, cal seguir avançant i treballant.

Gràcies a tots els que participeu d’alguna manera o d’altra.