diumenge, 13 de juliol del 2008

Fi del dissabte martaonià del congrés

Ha estat un dia intens i aprofitat. La Pluja ha arribat a l'hora de les votacions i l'Avinguda Diagonal semblava la Riera d'Arenys de Munt de l'aigua que baixava. Fins i tot s'han aixecat algunes tapes de clavegueres.

He estat el primer a votar a la meva urna(va per trams de cognoms) doncs tenia que marxar després, no he pogut per la pluja fins una bona estona després.

Artur Mas ha rebut un suport irrefutable, el 95,23%. Ha fet i farà bona feina, com a bon lider ha avisat al partit que pel que fa a la secretaria general s'ha de buscar un recanvi donat que els estatus limita a dos mandats aquest càrrec. En Josep M. Culell ha obtingut un bon suport també, crec que s'ho mereix i per convergència és bo que ell retorni en un lloc destacat. Un considerable suport per la companya Montserrat Candini, la dona que estarà més amunt a l'organigrama, pel que la conec se que aportarà molt i donara una empenta important des de la seva responsabilitat, és una dona amb una capacitat politica important.

En Madí és el que s'ha quedat més curt, em sap greu donat que a mi m'agrada. A vegades quant un te les idees tant clares i depenent de la responsabilitat que te doncs la imatge pot no ser bona, crec que ara tindrà una oportunitat de demostrar encara més que sap fer bona feina.

La resta doncs crec que també en Lluís M. Corominas com fins ara també ens donarà un bon suport.

Pel que fa a les ponències en el resum del diumenge us en faré una valoració. Ara ja surto de casa cap al Palau de congressos a començar el nou dia de congrés.

Per ser el meu primer congrés de moment estic molt content del que he pogut participar i del que també he pogut parlar entre passadissos, que també és important.

Bon diumenge a tothom