dissabte, 19 de febrer de 2011

Escola d'Hivern de CDC, idees i partit. Pensant en Positiu

Ahir divendres a la tarda es va fer la primera jornada de l'escola d'Hivern de Convergència Democràtica de Catalunya. Molts inscrits. Estem en un moment bo però crec que també conscients que la feina que ve és dura i amb fites importants. Ara tenim en ment les eleccions municipals del mes de maig que ja estan a menys de 100 dies. Per això avui el matí versarà sobra això. Estem en un bon moment però res està fet, cada poble i ciutat és cada poble i ciutat.

Però els moments difícils, decisions difícils i també a vegades difícils d'entendre també, ens han d'ocupar per poder-les tirar endavant i reforçar el país. Rebrem atacs, de fet ja els rebrem, de qui no va prendre decisions quant governava, de qui s'ho mira des de la tanca i de qui només te una bandera i l'aixeca constantment a vegades sense solta ni volta.

Però tornant a l'escola veure les sales plenes de gom a gom i que més gent volia venir i ha quedat sense plaça, veure i sentir els consellers/eres, Alcaldes i Alcaldesses, Diputats i Diputades, Caps de Llista donant la seva opinió i les idees clares. Una frase ho pot resumir. Tenim davant un moment difícil però lluitarem per sortir-nos-en i ens en sortirem!!!

Mentre escric això a la tele donen la notícia de les primàries del PSC a Barcelona i penso: Tot això potser no és democràcia interna(segurament si el moment no fos aquest ni s'ho plantejarien) o és una mega campanys de publicitat i per sortir als mitjans?