dimarts, 29 de juny del 2010

L'Estatut Retallat. O pitjor molt reinterpretat

Ha arribat la sentència. A hores d'ara no sabem encara com quedarà però tot apunta que malament.

No obstant el problema no és el que si no que hi ha hagut sentència. Jo penso que cap tribunal pot estar per sobre del que s'ha votat en referèndum. Per sobre els parlaments entre comentes es podria mig acceptar però per sobre el que ha votat tot un poble?

Ara vindran dies de reaccions, dies de pensar que fer, dies de... M'ha cridat l'atenció el tema d'insistir en la unitat indissoluble d'Espanya. Quin país més fràgil aquell que ha de refermar contínuament la seva unitat perquè hi ha trossos que volen marxar. Volen marxar perquè els maltracta. I avui Espanya ha tornat a maltractar Catalunya.

La sentència m'ha agafat sense bateria al mòbil mentre estava a Barcelona. Un cop he pujat al cotxe ja a quarts de deu he sentit a la ràdio el fet. Per tant he viscut un parell d'hores sense saber res del tema i una mica més sense poder expressar res a la xarxa.  Un cop arribat a casa la meva primera reacció al Twitter i facebook ha estat expressar que crec que avui el constitucional ha fabricat un munt d'independentistes.

És la gota que fa vessar el got. Ara a pensar bé la reacció. Mirar que sigui el més unitària possible i a expressar la nostra disconformitat.

Doncs res acabem amb un: VISCA CATALUNYA!!!!