dilluns, 26 d’abril del 2010

Consultes 25 A

Nova onada de Consultes. Amb unes ciutats importants i a destacar les capitals de província. Però tot poble és important. I un cop més vull repetir que un moviment que surt de la població civil, que te tants i tants voluntaris al darrera, que te tanta gent treballant amb un objectiu comú no es pot menystenir ni ridiculitzar.
Molts mitjans han tornat a posar en qüestió el moviment per la poca participació. Uns dels titulars més bésties que he llegit és el de EL Periodico: Punxada Sobiranista. No calen més paraules.
Però la realitat a vegades és tossuda i vindrà el juny i la gent tornarà a anar a votar i més endavant algun altre poble i fins i tot Barcelona tornaran a donar l'oportunitat. Aniran agafant el relleu d'aquell inici a Arenys de Munt.

El que més m'indigna, malgrat sembli una paraula forta, és que no es valori la feina de tota la gent que hi ha al darrera i que de manera altruista tira endavant aquest gran projecte. Una mobilització com aquesta no te cap precedent. I a vegades sense cap suport i fins i tot amb algun entrebanc. Alguna alcaldessa socialista fins i tot ha fet retirar urnes....

Ànims doncs, anem treballant i construint el camí cap al ple reconeixement de Catalunya i per aconseguir realment que poguem exercir de veritat el nostre dret a decidir sense cap més limit que el que el poble de Catalunya lliurement es posi.

I per acabar GRÀCIES a tots els que esteu fent possible aquest procés. No serà en va. Per això intenten minimitzar-lo, ridiculitzar-lo, etc.