dilluns, 9 de febrer del 2009

El parc de Can Jalpí


Aquest matí hem anat a passejar amb les nenes i el gos al parc de Can Jalpí. Un espai situat a la part baixa d'Arenys de Munt que limita ja amb Arenys de Mar.
Era una constant l'anar i venir de la gent amunt i avall. Gent dels dos Arenys gaudien del sol i del magnific escenari del parc.
Recordo quant l'estàvem construint que hi havia algunes veus, que sospitosament ja han callat, que dient que el parc no s'utilitzaria. Pel que he dit al principi no cal dir que s'equivocaven no? Perquè no només avui està ple, sempre que el temps acompanya s'omple. A més de les activitats que hi ha fixes. EL club de Petanca d'Arenys de Munt hi te la seu i les pistes, les activitats lúdiques del Jalpí Aventura i els Rucs del Far i la guingueta per poder prendre un refresc. Malgrat tot cal dir que el manteniment va a càrrec del municipi d'Arenys de Munt tot i que també és molt utilitzat per Arenys de Mar i d'altres. Com passa amb les platges els municipis gaudeixen i pateixen alhora dels espais. Per això hi hauria d'haver-hi ajudes supramuncipals per aquests temes. Potser aquest finançament que no arriba, que provoca ja tant de cansament ens podrà solucionar això també.