dimecres, 11 de juny del 2008

Visita al Parlament


Dilluns passat, nou de juny, vam fer els Alcaldes i Caps de Llista de CIU al Maresme una visita al parlament. Actuaven d'amfitrions el Vicepresident 2n del Parlament, Ramon Camp i els diputats del Maresme: Joan Morell i Benet Maimi.
Una visita per les instal·lacions i unes explicacions de la història del edifici. Molt interessant i amb molt de pes de la Història.

Després un dinar de treball per comentar l'actualitat politica, temes que afecten al Maresme com a comarca i temes particulars dels pobles.

Una jornada profitosa i agradable. Ser d'un partit gran te avantatges i malgrat estem a l'oposició en el parlament veus que el grup parlamentari et pot ser molt útil.

A fora se sentien les botzines dels camions i els comentaris eren que la cosa anava més(era dilluns) la cosa va a més. Una nova crisis que em fa reflexionar en la poca confiança que la gent dona als governants. La prova està en la psicosi que s'ha creat i que ha buidat benzineres, supermercats, etc. Si hi ha confiança això no passa.
El govern no ha sortit a tranquil·litzar, els màxims representants em refereixo. En aquests moments declaracions del President de la Generalitat tranquil·litzant hagés pogut transmetre tranquil·litat. Es reacciona malament i tard. Ara una reacció ja no te el mateix efecte. I no si val a dir que no es tenen competències. La tranquil·litat es pot transmetre sempre i donar la cara malgrat rebis critiques és el que fa que la gent confii amb el govern del seu país. He sentit que CIU ha enviat al govern un paquet de mesures, bona opció, malgrat no siguin escoltades com moltes de les propostes pel simple fet de venir de CIU.

En la crisi de l'aigua s'ha fet el mateix i CIU mentre ha durat l'estat d'emergència ha mantingut una actitud molt respectable. Ha deixat al govern fer sense una gran critica ni demandes de dimissions. Hagessin fet el mateix segons quins partits del govern? Recordem que alguns fins i tot estan al govern han estat a manifestacions. Això torna a generar poca tranquil·litat o millor dit genera intranquil·litat i la paraula que està de moda "desafecció"